A legolcsóbb kemping, szálláshely Budapest szívében!

 
 
Arena Caming Budapest

Arena Camping - Budapest is ideally located for Formula 1 and "Sziget" Festival visitors.
 

Az Aréna Kemping - Budapest megközelítése
 
GPS 
 
Szélesség (lat): N 47° 30’ 15.35’’
Hosszúság (lon): E 19° 09’ 30.47’’
 
LAT. 47.5042477
LON. 19.1583932
 
 
 
 
 
Tömegközlekedéssel a Keleti Pályaudvarról
A Keleti Pályaudvaron szálljon fel a piros (M2) metróra, majd utazzon 3 megállót az Örs vezér teréig (végállomás), innen az Aréna Kemping - Budapest pár perc séta a Kerepesi úton, Gödöllő irányába,vagy a gyakran induló 44-es busszal 2 megálló, illetve a 45-ös busszal 3 megálló az Egyenes utcai lakótelep buszmegállóig.
 
Tömegközlekedéssel a Deák Ferenc térről 
A Deák Ferenc téren szálljon fel a piros (M2) metróra, majd utazzon 6 megállót az Örs vezér teréig (végállomás). Az Aréna Kemping - Budapest innen pár perc séta a Kerepesi úton, Gödöllő irányába, vagy a gyakran induló 44-es busszal 2 megálló, illetve a 45-ös busszal 3 megálló az Egyenes utcai lakótelep buszmegállóig.
Autóval 
GPS: N 47° 30’ 15.35’’, E 19° 09’ 30.47’’
Cím: 1106 Budapest, Pilisi u. 7. 
 
Az M0-ról autóval
A 60-as kilométer útjelző tábla után kövesse a „Cinkota” táblát, majd a belváros irányába haladva elérve a CEU-t (Közép Európai Egyetem) forduljon balra, így megérkezik az Aréna Kemping - Budapest-be. 
A repülőtérről „Zóna” taxival: A repülőtérről vegyék igénybe a kijáratnál lévő Zóna taxikat, melyek a repülőtér és a főváros 4 különböző zónája között előre megadott fix áron közlekednek.
 
Repülőtérről tömegközlekedéssel
Az 1-es és 2-es terminálról a 200E jelű reptéri busszal utazzon el a végállomásig, Kőbánya-Kispest megállóig. Itt szálljon fel a kék (M3) metróra, majd azzal menjen el a Deák Ferenc térig. A Deák Ferenc téren szálljon át a piros (M2) metróra, majd utazzon 6 megállót az Örs vezér teréig (végállomás). Az Aréna Kemping - Budapest innen pár perc séta a Kerepesi úton, Gödöllő irányába, vagy a gyakran induló 44-es busszal 2 megálló, illetve a 45-ös busszal 3 megálló az Egyenes utcai lakótelep buszmegállóig.
 
A Sziget Fesztivál
A Sziget Fesztiválról az Aréna Kemping - Budapest könnyen megközelíthető.
A HÉV-vel utazzon el a Batthyány térig (végállomás), majd szálljon át a piros (M2) metróra, ezzel 8 megálló az Örs vezér tere (végállomás). Az Aréna Kemping - Budapest innen pár perc séta a Kerepesi úton, Gödöllő irányába, vagy a gyakran induló 44-es busszal 2 megálló, illetve a 45-ös busszal 3 megálló az Egyenes utcai lakótelep buszmegállóig.
 
Forma 1 – Hungaroring
Az Aréna Kemping - Budapest ideális azoknak, akik a Hungaroringre kívánnak kilátogatni, mert az Aréna Kemping - Budapest közeléből, az Örs vezér teréről közvetlen buszjáratok indulnak a Forma1-re.